AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı gelinlikle görmek

Kahve falında ablayı gelinlikle görmek

Kahve falında ablayı gelinlikle görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Kahve falında ablayı gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Kahve falında ablasını gelinlikli görmek hayat daha olumlu bakılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ablanı gelinlikle görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, halinin iyi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının gelinlik giydiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablayı gelinlikle görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, zenginliğe işarettir.

Kahve falında ablasını gelinlikle görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Kahve falında evli ablayı gelinlikle görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında abla evlendiğini görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir