AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını ölmüş görmek

Kahve falında ablasını ölmüş görmek

Kahve falında ablasını ölmüş görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını ölmüş gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Kahve falında ablanın hamile görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve abla görmek başarılarının tadına varacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında ablasının çocuğunu görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında ablasını ölmüş görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin ablasını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek çok büyük paralar kazanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında ablayı hasta görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir