AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla abi görmek

Kahve falında abla abi görmek

Kahve falında abla abi görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sözler sarf edeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında abla abi gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında abla ve abi görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında abi abla görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abla abi görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında abi ve abla görmek büyük bir aşk yaşayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında abi diye bağırmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında abiyle öpüşmek bolluk ve bereket içinde olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına tabir olunur.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abi ölmüş görmek ortak edineceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir