AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli taşımak

Kahve falında koli taşımak

Kahve falında koli taşımak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koli taşımak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Kahve falında koli taşımak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında koli açmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta kolisi görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak haksızlıklara uğranılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında koli toplamak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koli göndermek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına işaret eder.

Kahve falında koliyle yumurta görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş koli görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir