AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli toplamak

Kahve falında koli toplamak

Kahve falında koli toplamak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koli toplamak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında koli toplamak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında dolu koli görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında koli göndermek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara kolisi görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, derdin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında koli almak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında evde koli görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir