AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol sahası görmek

Kahve falında basketbol sahası görmek

Kahve falında basketbol sahası görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına inanılır.

Kahve falında basketbol sahası gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında basketbol sahası görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında basketbol oynadığını görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol maçına gitmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basketbolcu olmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet eder.

Kahve falında basketbol maçı görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında basketbol maçı izlemek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, geçim derdinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbolcu görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir