AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda namaz kılmak

Kahve falında çukurda namaz kılmak

Kahve falında çukurda namaz kılmak masa başı bir işe girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Kahve falında çukurda namaz kılmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kıldırdığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nafile namaz kıldığını görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı kılmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil namazı kılmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seferi namaz kılmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cemaate namaz kıldırmak kazancının azalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir