AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tencere görmek

Kahve falında bakır tencere görmek

Kahve falında bakır tencere görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, duaların kabul olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bakır tencere gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Kahve falında bakır tencere almak sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır tencere yıkamak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulur.

Kahve falında boş bakır tencere görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır tencere görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bakır kase görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakırcı görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır stil görmek gülen yüzünün de solacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır vermek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir