AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tencere almak

Kahve falında bakır tencere almak

Kahve falında bakır tencere almak kazancın daha da artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ortağından ayrılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır tencere almak gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Kahve falında bakır tencere almak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır tencere yıkamak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına inanılır.

Kahve falında boş bakır tencere görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır tencere görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bakır yüzük görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır renk saç görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır sofra görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında bakır demlik görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir