AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, mallarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak belalardan korunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezikler takmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak beklenilen takdiri alacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Kahve falında kendine altın bilezik takmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir