AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezikler takmak

Kahve falında altın bilezikler takmak

Kahve falında altın bilezikler takmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında altın bilezikler takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bereketli yağmurlara rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak işinin en iyisi olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak köşeye sıkıştıracağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın altın bilezik takmak kederden ve stresten kurtulacağına, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında çok altın bilezik takmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak azalacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir