AnaSayfa / Genel / Kahve falında börülce tarlası görmek

Kahve falında börülce tarlası görmek

Kahve falında börülce tarlası görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gülmeye hasret kalacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yükseldikçe yükseleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında börülce tarlası gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Kahve falında börülce tarlası görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işarettir.

Kahve falında börülce ekmek huzurun bozulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek gelirinin eksileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında börülce salatası görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kuru börülce görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil börülce görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında taze börülce toplamak adından konuşulur olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz börülcesi yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir