AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru börülce görmek

Kahve falında kuru börülce görmek

Kahve falında kuru börülce görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru börülce gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında kuru börülce görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında taze börülce görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce yemek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil börülce görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş börülce görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işarettir.

Kahve falında börülce ekmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir