AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornozlu erkek görmek

Kahve falında bornozlu erkek görmek

Kahve falında bornozlu erkek görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yönetici makamına oturacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bornozlu erkek gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bornozlu erkek görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo bornoz görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornoz almak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bornoz görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında bornozlu adam görmek sorunların gittikçe artacağına, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir