AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bornoz almak

Kahve falında beyaz bornoz almak

Kahve falında beyaz bornoz almak sıkıntıların çözüm bulacağına, çıkmaza gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ev içinde mutluluğun artacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bornoz almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Kahve falında beyaz bornoz görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek gözünün yaşını sileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bornoz almak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yanlış bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornoz giymek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek çok hayırlı işlere atılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bornozlu erkek görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir