AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornozlu adam görmek

Kahve falında bornozlu adam görmek

Kahve falında bornozlu adam görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında bornozlu adam gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek masrafların altında kalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında bornozlu adam görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bornozlu olduğunu görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bornoz giyen birini görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bornoz yıkamak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında banyo bornoz görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe bornoz görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bornozlu kadın görmek onlara çok bağlı olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir