AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu ve bornoz görmek

Kahve falında havlu ve bornoz görmek

Kahve falında havlu ve bornoz görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, dedikodu edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, ün sahibi birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında havlu ve bornoz gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında havlu bornoz görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bornoz görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bornozlu adam görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bornoz hediye almak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bornoz görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında bornoz yıkamak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir