AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo bornoz görmek

Kahve falında bordo bornoz görmek

Kahve falında bordo bornoz görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo bornoz gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bordo bornoz görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini bornozla görmek kazancın düşeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bornoz görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında bornozlu erkek görmek malının ve aşının da çoğalacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bornoz görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bornoz giymek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, küslükleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini bornozlu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir