AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornoz yıkamak

Kahve falında bornoz yıkamak

Kahve falında bornoz yıkamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kazancının da azalacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bornoz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bornoz yıkamak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını bornozlu görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek bornozu görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Kahve falında bornoz almak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini bornozlu görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir