AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bornozlu görmek

Kahve falında başkasını bornozlu görmek

Kahve falında başkasını bornozlu görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin geri planda kalacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını bornozlu gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında bornoz almak sorunlarını halletmeyi başaracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında havlu bornoz görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında birini bornozlu görmek alınganlıkların hasıl olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında mor bornoz giymek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını bornozla görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ulvi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek ün salacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir