AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek yiyen birini görmek

Kahve falında börek yiyen birini görmek

Kahve falında börek yiyen birini görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize alamet eder.

Kahve falında börek yiyen birini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında börek yapmak yemek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek istemek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında pasta börek pişirmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek kesmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına rivayet eder.

Kahve falında su böreği yapmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında baklava börek görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir