AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava börek görmek

Kahve falında baklava börek görmek

Kahve falında baklava börek görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında baklava börek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında baklava börek yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında baklava börek yapmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baklava börek görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek ve baklava görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil baklava görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında baklava görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize inanılır.

Kahve falında sıcak baklava yemek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayallerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli baklava yapmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir