AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıspanaklı börek yapmak

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanak böreği yapmak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ıspanaklı börek yemek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ıspanaklı börek yaptığını görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı peynirli börek görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanak böreği görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı börek görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir