Kahve falında börek yapıldığını görmek

Kahve falında börek yapıldığını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek yapıldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında börek yapıldığını görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında börek dükkanı görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden börek istemek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında börek sarmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcanlı börek yapmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kıymalı börek görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek börek görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında börek poğaça görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kötü günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir