AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek poğaça görmek

Kahve falında börek poğaça görmek

Kahve falında börek poğaça görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börek poğaça gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Kahve falında börek poğaça görmek moralinin düzeleceğine, daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış poğaça görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak poğaça yemek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli poğaça görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında patatesli poğaça görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında poğaça yemek çekilen yükün hafifleyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinli poğaça görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça vermek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir