AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek sarmak

Kahve falında börek sarmak

Kahve falında börek sarmak ev sahibi olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında börek sarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek sarmak kısa süreli hastalık yaşamasına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü ipi sarmak bazı başka desteklere kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında lahana sarması sarmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında bebek sarmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında başına sarık sarmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir