AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek yapan birini görmek

Kahve falında börek yapan birini görmek

Kahve falında börek yapan birini görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kişinin yasa düşeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında börek yapan birini gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında börek yapmak ve yemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında kabaklı börek yemek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok börek görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Kahve falında simit börek görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börekten kıl görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mercimekli börek görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, elinin döneceğine yorulur.

Kahve falında börek çeşitleri görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine börek vermek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir