AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek almak

Kahve falında börek almak

Kahve falında börek almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Kahve falında börek almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında birinden börek almak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında anneyle börek yapmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden börek almak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabaklı börek yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yağlı börek görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında çörek börek görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş börek görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü börek görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir