AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş börek görmek

Kahve falında küflenmiş börek görmek

Kahve falında küflenmiş börek görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında küflenmiş börek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Kahve falında küflenmiş börek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında küflü börek görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında küflü tavan görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü halı görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü sucuk görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü anahtar görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında küflü çökelek görmek zorlukların günden güne artacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir