AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden börek almak

Kahve falında ölmüş birinden börek almak

Kahve falında ölmüş birinden börek almak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden börek almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında börek dükkanı görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında börek pişirmek ruhsal korkularından da arınacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında böreklik yufka görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi börek yemek kendi işinin başına geçeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında börek hazırlamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında gül börek görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında börek tarifi almak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek börek görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir