AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı börek görmek

Kahve falında yağlı börek görmek

Kahve falında yağlı börek görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı börek gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yağlı börek yemek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı börek görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, büyük takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürt böreği görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında mercimekli börek yemek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında börek tepsisi görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında pasta börek dağıtmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir