AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden börek almak

Kahve falında birinden börek almak

Kahve falında birinden börek almak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Kahve falında birinden börek almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Kahve falında sıcak börek yemek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret eder.

Kahve falında mercimekli börek yemek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında su böreği yemek bozulan sağlığın düzeleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret eder.

Kahve falında börek açtığını görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden börek yemek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Kahve falında pasta börek dağıtmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında peynirli börek yemek görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir