AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo ruj görmek

Kahve falında bordo ruj görmek

Kahve falında bordo ruj görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Kahve falında bordo ruj gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında bordo ruj görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlatıcı ruj görmek şansının kendinden yana olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı rujlu birini görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek insanlara yol göstereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ruj vermek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj hediye almak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında mor ruj görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu ruj sürmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir