AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj vermek

Kahve falında ruj vermek

Kahve falında ruj vermek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kendini bunu başaracağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ruj vermek gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında turuncu ruj sürmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ruj almak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ruj aldığını görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında turuncu ruj görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ruj süren kadın görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında dudakta ruj görmek hastalıklarının biteceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah ruj sürmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir