AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı rujlu birini görmek

Kahve falında kırmızı rujlu birini görmek

Kahve falında kırmızı rujlu birini görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına, ağzının tadının bozulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı rujlu birini gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında kırmızı ruj aldığını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına işarettir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek zor durumda bırakacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı rujlu birini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı rujlu erkek görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, güzel bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir