AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo pijama görmek

Kahve falında bordo pijama görmek

Kahve falında bordo pijama görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo pijama gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında bordo pijama görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına tabir olunur.

Kahve falında pijama vermek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pijama görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pijama görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında siyah pijama görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında pijama giymek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında pazen pijama görmek istenmeyen bir yolculuğa, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Kahve falında pijama almak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir