AnaSayfa / Genel / Kahve falında pijama vermek

Kahve falında pijama vermek

Kahve falında pijama vermek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, para pul sahibi olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, darda kalacağına, ekmek bulamayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pijama vermek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında eski pijama görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek pijaması görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında pijama takımı giymek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak pijaması görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pijama görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pijama satın almak büyük aksilikler yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kirli pijama görmek karın artacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birini pijamalı görmek helal kazanç elde edileceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir