AnaSayfa / Genel / Kahve falında pijama giymek

Kahve falında pijama giymek

Kahve falında pijama giymek hak yolunu tutacağına, faydalı şeyler yapacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, onu cesaretlendireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, malların çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında pijama giymek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında pijama giydirmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek pijama giymek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında pijama takımı giymek tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek onlardan medet umacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerinin istediği gibi olacağına inanılır.

Kahve falında eski pijama giymek huzur içinde yaşayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni pijama giymek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pijama giydiğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir