AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pijama görmek

Kahve falında siyah pijama görmek

Kahve falında siyah pijama görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kötü sözler duylacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah pijama gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında siyah pijama giymek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah pijama görmek büyük bir üne sahip olunacağına, yenilenme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık pijama görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pijama aramak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gecelik pijama görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli pijama görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pijama katlamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir