AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo pantolon görmek

Kahve falında bordo pantolon görmek

Kahve falında bordo pantolon görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, talihin yüzlerine güleceğine, bilgi sahibi olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo pantolon gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bordo pantolon görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında bordo pantolon giymek büyük atılımlar yapılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo şal görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo ev görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında bordo bereli görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo gömlek giymek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo çarşaf görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunların gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında bordo gelinlik giymek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir