AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo bereli görmek

Kahve falında bordo bereli görmek

Kahve falında bordo bereli görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında bordo bereli gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında bordo bereli olmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bordo bereli asker görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bordo bereli görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi bereli asker görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine inanılır.

Kahve falında bordo tişört görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo sabahlık görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bordo renk ceket giymek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo çorap görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir