AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo çarşaf görmek

Kahve falında bordo çarşaf görmek

Kahve falında bordo çarşaf görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sevineceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo çarşaf gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bordo çarşaf görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo kadife görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo renk araba almak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk perde görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında bordo gömlek görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, keyfinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında bordo seccade görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, istenmeyen bir yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında bordo çizme görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir