AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo koltuk görmek

Kahve falında bordo koltuk görmek

Kahve falında bordo koltuk görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bol nimete kavuşacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo koltuk gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo koltuk görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında bordo kaftan görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında bordo gelinlik giymek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo seccade görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına inanılır.

Kahve falında bordo çiçek görmek kötü düşmana, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo pijama görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir