AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo çiçek görmek

Kahve falında bordo çiçek görmek

Kahve falında bordo çiçek görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo çiçek gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında bordo çiçek görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo renk ayakkabı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo ev görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo görmek refah içinde yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında bordo arabaya binmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bordo ruj görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renkli kazak görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bordo mont giymek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir