AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo kaftan görmek

Kahve falında bordo kaftan görmek

Kahve falında bordo kaftan görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşlerin boşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında bordo kaftan gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bordo kaftan görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek zinde kalacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında padişah kaftanı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaftan giymek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaftan giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kaftan giymek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kaftan görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir