AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo kıyafet görmek

Kahve falında bordo kıyafet görmek

Kahve falında bordo kıyafet görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo kıyafet gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında bordo kıyafet görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo ruj görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bordo şapka görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bordo bereli görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo ayakkabı giymek bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo halı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bordo pardesü giymek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo kumaş görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, patron koltuğunda oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir