AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo kumaş görmek

Kahve falında bordo kumaş görmek

Kahve falında bordo kumaş görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında bordo kumaş gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında bordo kumaş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo nişanlık giymek üçüncü gözünün açılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo araba görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo şapka görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bordo ayakkabı almak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bordo renkli perde görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bordo ev görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir