AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında kaftan giymek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kaftan giymek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, toplum için faydalı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kaftan giymek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kaftan giymek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında bordo kaftan görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kaftan görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir