AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah kaftanı görmek

Kahve falında padişah kaftanı görmek

Kahve falında padişah kaftanı görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, başına türlü işler geleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında padişah kaftanı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında padişah kaftanı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek saygınlığa, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mor kaftan giymek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kaftan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında kaftan giymek büyük bir karar verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kaftan görmek uzun bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir