AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaftan görmek

Kahve falında yeşil kaftan görmek

Kahve falında yeşil kaftan görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaftan gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında yeşil kaftan görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaftan giymek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaftan görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında padişah kaftanı görmek herkesin takdirini toplayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bordo kaftan görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kaftan giymek çok daha güçlü biri haline geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir